Over ons

Ad Channel is dé aanbieder van narrowcasting- en reclameoplossingen in de apotheek en de gezondheidszorg. Bekend van onze labels Pharma Channel en Praktijk TV bieden wij zogenaamde ‘wachtverzachters’ via een informatiescherm, wachtkamerscherm of een digitaal reclamescherm.

Ad Channel is in 2004 opgericht. Na de fusie met DK Interactive in 2011 kunnen wij onszelf met Pharma Channel trotse marktleider in de apothekersbranche noemen. Sinds 2021 is Ad Channel onderdeel van Ceban Automation, het voormalige Pharma Robots.
Ceban Automation biedt daarnaast met de Q-Manager volgnummersystemen van Comsysco en de medicatie uitgifteautomaten van Pharmaself24 een totaaloplossing voor het verbeteren van de patiënttevredenheid en bedrijfsvoering in de apotheek of praktijk.

Ceban Automation is onderdeel van Ceban Pharmaceuticals; een groep van ondernemingen dat actief is de zorg.  Bij Ceban Pharmaceuticals wordt gewerkt vanuit de missie dat in de wereld van zorg, persoonlijke zorg het beste medicijn is. Daarom zijn alle activiteiten binnen de groep erop gericht de zorg voor de patiënt verdergaand te optimaliseren.

Meer informatie

Maak dan een afspraak per email: info@adchannel.nl of telefoon: +31 35 5251333