Praktijk TV

Praktijk TV: Wachtkamerschermen voor de zorg

Uiteraard doet u er alles aan om de wachttijd in uw praktijk zo kort mogelijk te houden, maar toch: in uw wachtkamer wordt gewacht. Ter vermaak van uw patiënten legt u wellicht een stapel magazines neer. Om uw informatie aan uw patiënten over te brengen legt u wat folders neer en hangt u wat A4’tjes op een prikbord. Jammer is alleen dat deze informatie vaak niet actueel en relevant is en het er niet aantrekkelijk uitziet waardoor uw patiënten eigenlijk vooral om zich heen of op hun mobieltje zitten te staren. Uw boodschap komt dus niet over, terwijl u uw patiënten eigenlijk heel veel te melden heeft. En de verveling komt de patiënttevredenheid ook niet ten goede.

Met een wachtkamerscherm met Praktijk TV toont u eenvoudig informatie over uw praktijk maar bijvoorbeeld ook actuele wachttijden op een beeldscherm in uw wachtkamer. Ook meer algemene gezondheidstips, animaties met informatie van uw beroepsvereniging of meer infotainment als weers- of (lokale) nieuwsberichten, tovert u met een paar klikken op het scherm. Zo profileert u zich als moderne zorgverlener, zijn uw patiënten beter geïnformeerd door de verbeterde patiëntvoorlichting en verbetert hun wachttijdbeleving, wat ook de patiënttevredenheid weer ten goede komt.

Praktijk TV wordt o.a. vertoond in wachtkamers van huisartsen, gezondheidscentra, fysiotherapeuten, tandartsen, poliklieken, apotheken en diagnostische centra.

Please publish modules in offcanvas position.